Spania Flag

Spanias Konsulat i Aalesund

Norge Flag

Spanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Spanias konsulat i Aalesund. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Spanske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Spanias konsulat i Aalesund. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Spanias konsulat.

Spanias Konsulat i Norge
Spanish Vice Consulate in Aalesund, Norway - Keiser Wilhelmsgate 2 B - Storneskaia - 6003 Aalesund - Norway

Telefonnummer:

(+47) 70 12 55 30

Faksnummer:

(+47) 70 12 93 20

E-post:

lauritz@devold-aalesund.com

Nettsted:

exteriores.gob.es/Embajadas/OSLO

Konsul:

Mr Lauritz Anders Devold Vice

Åpningstider:

By appointment

Spanias konsulat er en bilateral oppgave i Aalesund og promoterer Spanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Spanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Spanias konsulat i Aalesund er overordnet av Mr Lauritz Anders Devold Vice , Spanias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Spanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Spanias konsulat i Aalesund kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Spanias Konsulat i Aalesund

Langt vekke fra konsulatet i Aalesund?

Da kan det kan hende at det finnes mer Spanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Spanias konsulat i Aalesund kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Spanias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Spanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Aalesund eller noen andre Spanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Spanske ambassade i Norge Spanias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Spanias konsulat i Aalesund

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Spanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Spania - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Spanias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 70 12 55 30 eller e-post lauritz@devold-aalesund.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Spanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Spanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.