Spania Flag

Den Spanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Spanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Spanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Spanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Spanias ambassade.

Spanias Ambassade i Norge
Spanish Embassy in Oslo, Norway Halvdan Svartes gate 13 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 92 66 90 (+47) 22 92 66 80 (Consulate)

Faksnummer:

(+47) 22 55 98 22

E-post:

oslo@maec.no emb.oslo@maec.es

Nettsted:

www.maec.es/embajadas/oslo

Ambassadør:

Mr Antonio Lopez Martinez

Åpningstider:

Den Spanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Spanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Spanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Spanias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Antonio Lopez Martinez , Spanias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Spanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Spanias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Spanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Spanske ambassade i Oslo?

Mange Spanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Spanias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Spanias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Spanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Spania - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Spanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 92 66 90 (+47) 22 92 66 80 (Consulate) eller e-post oslo@maec.no emb.oslo@maec.es


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Spanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Spania .

Tjenester tilbys også for Spanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Spanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Spanias ambassade direkte på tlf (+47) 22 92 66 90 (+47) 22 92 66 80 (Consulate) eller e-post oslo@maec.no emb.oslo@maec.es