Makedonia Flag

Makedonias Konsulat i Molde

Norge Flag

Makedonske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Makedonias konsulat i Molde. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Makedonske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Makedonias konsulat i Molde. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Makedonias konsulat.

Makedonias Konsulat i Norge
Macedonian Consulate General in Molde, Norway Postboks 326 6401 Molde Norway

Telefonnummer:

(+47) 71 21 59 91

Faksnummer:

(+47) 71 21 59 91

E-post:

knutode@mimer.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Knut edegerd

Åpningstider:

Makedonias konsulat er en bilateral oppgave i Molde og promoterer Makedonske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Makedonske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Makedonias konsulat i Molde er overordnet av Mr Knut edegerd , Makedonias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Makedonske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Makedonias konsulat i Molde kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Makedonias Konsulat i Molde

Langt vekke fra konsulatet i Molde?

Da kan det kan hende at det finnes mer Makedonske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Makedonias konsulat i Molde kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Makedonias konsulatet nærmest deg: Molde

Den Makedonske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Molde eller noen andre Makedonske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Makedonske ambassade i Norge Makedonias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Makedonias konsulat i Molde

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Makedonske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Makedonia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Makedonias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 71 21 59 91 eller e-post knutode@mimer.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Makedonske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Makedonske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.