Makedonia Flag

Den Makedonske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Makedonske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Makedonske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Makedonske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Makedonias ambassade.

Makedonias Ambassade i Norge
Macedonian Embassy in Oslo, Norway Erling Skjalgssons gate 19 B 0267 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 15 44

Faksnummer:

(+47) 22 55 06 22

E-post:

oslo@mfa.gov.mk

Nettsted:

Ambassadør:

Mr Enver Abdulahi

Åpningstider:

10.00-12.00 (Consular section)

Den Makedonske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Makedonske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Makedonske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Makedonias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Enver Abdulahi , Makedonias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Makedonske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Makedonias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Makedonske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Makedonske ambassade i Oslo?

Mange Makedonske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Makedonias konsulatet nærmest deg: Molde

Søk etter hotell i nærheten av Makedonias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Makedonske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Makedonia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Makedonske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 15 44 eller e-post oslo@mfa.gov.mk


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Makedonske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Makedonia .

Tjenester tilbys også for Makedonske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Makedonske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Makedonias ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 15 44 eller e-post oslo@mfa.gov.mk