Japan Flag

Japans Konsulat i Bergen

Norge Flag

Japanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Japans konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Japanske ambassaden.

Japans Konsulat i Norge
Japanese Consulate General in Bergen, Norway - Zetlitz gate 10 - 5006 Bergen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 32 56 75 & (+47) 934 73 057

Faksnummer:

E-post:

valdez@bgnett.no

Nettsted:

Konsul:

Age Vallestad

Åpningstider:

By appointment

Japans konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Japanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Japanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Japans konsulat i Bergen er overordnet av Age Vallestad , Japans Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Japanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Japans konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Japans Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Japanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Japans konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Japans konsulatet nærmest deg: Bergen

Den Japanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Japanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Japanske ambassade i Norge Japans Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Japans konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Japanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Japan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Japans konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 32 56 75 & (+47) 934 73 057 eller e-post valdez@bgnett.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Japanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Japanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.