Japan Flag

Den Japanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Japanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Japanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Japanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Japans ambassade.

Japans Ambassade i Norge
Japanese Embassy in Oslo, Norway Wergelandsveien 15 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 99 16 00

Faksnummer:

(+47) 22 44 25 05

E-post:

info@os.mofa.go.jp

Nettsted:

www.no.emb-japan.go.jp

Ambassadør:

Mr Akio Shirota

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Japanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Japanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Japanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Japans ambassade i Oslo er overordnet av Mr Akio Shirota , Japans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Japanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Japans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Japanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Japanske ambassade i Oslo?

Mange Japanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Japans konsulatet nærmest deg: Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Japans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Japanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Japan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Japanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 99 16 00 eller e-post info@os.mofa.go.jp


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Japanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Japan .

Tjenester tilbys også for Japanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Japanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Japans ambassade direkte på tlf (+47) 22 99 16 00 eller e-post info@os.mofa.go.jp