Honduras Flag

Hondurass Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Honduras diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Hondurass konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Honduras ambassaden.

Hondurass Konsulat i Norge
Honduran Consulate in Trondheim, Norway Bjarne Noss vei 22 7033 Trondheim Norway

Telefonnummer:

(+47) 92 26 66 71

Faksnummer:

E-post:

cesar@minister.com

Nettsted:

Konsul:

Aguiluz Cesar Bustillo

Åpningstider:

Hondurass konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Honduras interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Honduras konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Hondurass konsulat i Trondheim er overordnet av Aguiluz Cesar Bustillo , Hondurass Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Honduras konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Hondurass konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Hondurass Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Honduras konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Hondurass konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Hondurass konsulatet nærmest deg: Oslo og Trondheim

Den Honduras ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Honduras konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Honduras ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Hondurass konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Honduras Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Honduras - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Hondurass konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 92 26 66 71 eller e-post cesar@minister.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Honduras konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Honduras konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.