Honduras Flag

Hondurass Konsulat i Oslo

Norge Flag

Honduras diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Hondurass konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Honduras ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Hondurass konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Hondurass konsulat.

Hondurass Konsulat i Norge
Honorary Consulate General of Honduras in Oslo, Norway - Dagaliveien 11 A - 07766 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 90 50 15 98

Faksnummer:

E-post:

honduraskonsulat@gmail.com

Nettsted:

Konsul:

Anette Raeder Brunvold

Åpningstider:

By appointment

Hondurass konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Honduras interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Honduras konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Hondurass konsulat i Oslo er overordnet av Anette Raeder Brunvold , Hondurass Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Honduras konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Hondurass konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Hondurass Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Honduras konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Hondurass konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Hondurass konsulatet nærmest deg: Oslo og Trondheim

Den Honduras ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Honduras konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Honduras ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Hondurass konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Honduras Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Honduras - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Hondurass konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 90 50 15 98 eller e-post honduraskonsulat@gmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Honduras konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Honduras konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.