Danmark Flag

Danmarks Konsulat i Tromsø

Norge Flag

Danske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Danmarks konsulat i Tromsø. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Danske ambassaden.

Danmarks Konsulat i Norge
Danish Honorary Consulate in Tromso, Norway - Strandtorget 3 - Postboks 353 - 9254 Tromso - Norway

Telefonnummer:

(+47) 7775 5510

Faksnummer:

(+47) 7775 5501

E-post:

pellerin@pellerin.no

Nettsted:

norge.um.dk

Konsul:

Mr Roar Dons

Åpningstider:

Mon-Fri: 08.30-15.00

Danmarks konsulat er en bilateral oppgave i Tromsø og promoterer Danske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Danske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Danmarks konsulat i Tromsø er overordnet av Mr Roar Dons , Danmarks Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Danske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Danmarks konsulat i Tromsø kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Danmarks Konsulat i Tromsø

Langt vekke fra konsulatet i Tromsø?

Da kan det kan hende at det finnes mer Danske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Danmarks konsulat i Tromsø kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Danmarks konsulatet nærmest deg: Aalesund, Arendal, Båtsfjord, Bergen, Bodø, Drammen, Egersund, Fredrikstad, Hammerfest, Harstad, Haugesund, Kragerø, Kristiansand, Larvik, Lillehammer, Lillesand, Moss, Narvik, Sarpsborg, Stavanger, Tønsberg, Tromsø, Trondheim og Vardø

Den Danske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Tromsø eller noen andre Danske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Danske ambassade i Norge Danmarks Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Danmarks konsulat i Tromsø

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Danske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Danmark - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Danmarks konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 7775 5510 eller e-post pellerin@pellerin.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Danske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Danske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.