Danmark Flag

Den Danske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Danske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Danske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Danske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Danmarks ambassade.

Danmarks Ambassade i Norge
Embassy of Denmark in Oslo, Norway - Olav Kyrres Gate 7 - 0244 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 08 00

Faksnummer:

E-post:

oslamb@um.dk

Nettsted:

norge.um.dk

Ambassadør:

Ambassador

Åpningstider:

Visit the official website: norge.um.dk

Den Danske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Danske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Danske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Danmarks ambassade i Oslo er overordnet av Ambassador, Danmarks Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Danske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Danmarks ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Danske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Danske ambassade i Oslo?

Mange Danske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Danmarks konsulatet nærmest deg: Aalesund, Arendal, Bergen, Bodø, Fredrikstad, Hammerfest, Harstad, Haugesund, Kristiansand, Larvik, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Danmarks ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Danske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Danmark - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Danske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 08 00 eller e-post oslamb@um.dk


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Danske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Danmark .

Tjenester tilbys også for Danske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Danske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Danmarks ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 08 00 eller e-post oslamb@um.dk