Frankrike Flag

Frankrikes Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Franske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Frankrikes konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Franske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Frankrikes konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Frankrikes konsulat.

Frankrikes Konsulat i Norge
French Honorary Consulate in Stavanger, Norway - Haakon VII gate 8 - 4005 Stavanger - Norway

Telefonnummer:

(+47) 905 24 442 / (+47) 51 84 90 42

Faksnummer:

E-post:

ljs@ons.no

Nettsted:

no.ambafrance.org

Konsul:

M. Leif Johan Sevland

Åpningstider:

By appointment

Frankrikes konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Franske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Franske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Frankrikes konsulat i Stavanger er overordnet av M. Leif Johan Sevland , Frankrikes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Franske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Frankrikes konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Frankrikes Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Franske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Frankrikes konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Frankrikes konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kirkenes, Narvik, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Franske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Franske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Franske ambassade i Norge Frankrikes Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Frankrikes konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Franske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Frankrike - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Frankrikes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 905 24 442 / (+47) 51 84 90 42 eller e-post ljs@ons.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Franske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Franske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.