Tyskland Flag

Tysklands Konsulat i Aalesund

Norge Flag

Tyske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Tysklands konsulat i Aalesund. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Tyske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Tysklands konsulat i Aalesund. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tysklands konsulat.

Tysklands Konsulat i Norge
German Honorary Consulate in Aalesund, Norway - Parkgata 8 - 6003 Aalesund - Norway

Telefonnummer:

(+47) 90 20 80 54

Faksnummer:

E-post:

alesund@hk-diplo.de

Nettsted:

oslo.diplo.de

Konsul:

Siri Dale Reichel

Åpningstider:

By appointment

Tysklands konsulat er en bilateral oppgave i Aalesund og promoterer Tyske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tyske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tysklands konsulat i Aalesund er overordnet av Siri Dale Reichel , Tysklands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tyske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Tysklands konsulat i Aalesund kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tysklands Konsulat i Aalesund

Langt vekke fra konsulatet i Aalesund?

Da kan det kan hende at det finnes mer Tyske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Tysklands konsulat i Aalesund kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tysklands konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Kirkenes, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Tyske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Aalesund eller noen andre Tyske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Tyske ambassade i Norge Tysklands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Tysklands konsulat i Aalesund

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Tyske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tyskland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Tysklands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 90 20 80 54 eller e-post alesund@hk-diplo.de

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Tyske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Tyske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.