Tyskland Flag

Den Tyske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Tyske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Tyske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Tyske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tysklands ambassade.

Tysklands Ambassade i Norge
German Embassy in Oslo, Norway Oscars gate 45 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 27 54 00

Faksnummer:

(+47) 22 44 76 72

E-post:

info@oslo.diplo.de

Nettsted:

www.oslo.diplo.de

Ambassadør:

Dr Axel Berg

Åpningstider:

Mon-Thu: 07.30-16.00 Fri: 07.30-14.30

Den Tyske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Tyske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tyske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tysklands ambassade i Oslo er overordnet av Dr Axel Berg , Tysklands Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tyske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Tysklands ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tyske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Tyske ambassade i Oslo?

Mange Tyske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tysklands konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Kirkenes, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Tysklands ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Tyske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tyskland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Tyske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 27 54 00 eller e-post info@oslo.diplo.de


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Tyske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Tyskland .

Tjenester tilbys også for Tyske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Tyske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Tysklands ambassade direkte på tlf (+47) 23 27 54 00 eller e-post info@oslo.diplo.de