Portugal Flag

Portugals Konsulat i Bergen

Norge Flag

Portugals diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Portugals konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Portugals ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Portugals konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Portugals konsulat.

Portugals Konsulat i Norge
Portuguese Vice Consulate in Bergen, Norway Skjensvold Nesttunvein 90 5221 Nesttun Norway

Telefonnummer:

(+47) 55.92.22.30

Faksnummer:

(+47) 55.92.22.44

E-post:

cathrine.alsaker.sandven@lantmannen.com

Nettsted:

Konsul:

Tore Joan Mowinckel Skjensvold, Vice

Åpningstider:

Portugals konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Portugals interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Portugals konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Portugals konsulat i Bergen er overordnet av Tore Joan Mowinckel Skjensvold, Vice , Portugals Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Portugals konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Portugals konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Portugals Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Portugals konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Portugals konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Portugals konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Portugals ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Portugals konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Portugals ambassade i Norge Portugals Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Portugals konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Portugals Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Portugal - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Portugals konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55.92.22.30 eller e-post cathrine.alsaker.sandven@lantmannen.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Portugals konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Portugals konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.