Portugal Flag

Den Portugals Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Portugals diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Portugals ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Portugals ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Portugals ambassade.

Portugals Ambassade i Norge
Portuguese Embassy in Oslo, Norway Josefinesgate 37 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 33 28 55

Faksnummer:

(+47) 22 56 43 55

E-post:

embassyportugal.oslo@mne.pt

Nettsted:

Ambassadør:

Maria Clara dos Santos

Åpningstider:

09.00-17.00

Den Portugals ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Portugals interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Portugals ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Portugals ambassade i Oslo er overordnet av Maria Clara dos Santos , Portugals Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Portugals ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Portugals ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Portugals Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Portugals ambassade i Oslo?

Mange Portugals konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Portugals konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Portugals ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Portugals ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Portugal - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Portugals ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 33 28 55 eller e-post embassyportugal.oslo@mne.pt


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Portugals ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Portugal .

Tjenester tilbys også for Portugals statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Portugals nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Portugals ambassade direkte på tlf (+47) 23 33 28 55 eller e-post embassyportugal.oslo@mne.pt