Burkina Faso Flag

Burkina Fasos Konsulat i Oslo

Norge Flag

Burkina Faso diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Burkina Fasos konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Burkina Faso ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Burkina Fasos konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Burkina Fasos konsulat.

Burkina Fasos Konsulat i Norge
Burkina Faso Vice Consulate in Oslo, Norway Fagertumveien 1 C 0281 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 49 11 65 (+47) 92 23 88 49 (mobil)

Faksnummer:

(+47) 23 49 14 61

E-post:

anatole.ouedraogo@pbc.oslo.kommune.no

Nettsted:

Konsul:

Anaele Ouedraogo, Vice

Åpningstider:

Burkina Fasos konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Burkina Faso interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Burkina Faso konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Burkina Fasos konsulat i Oslo er overordnet av Anaele Ouedraogo, Vice , Burkina Fasos Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Burkina Faso konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Burkina Fasos konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Burkina Fasos Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Burkina Faso konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Burkina Fasos konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Burkina Fasos konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Burkina Faso ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Burkina Faso konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Burkina Faso ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Burkina Fasos konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Burkina Faso Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Burkina Faso - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Burkina Fasos konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 49 11 65 (+47) 92 23 88 49 (mobil) eller e-post anatole.ouedraogo@pbc.oslo.kommune.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Burkina Faso konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Burkina Faso konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.