Mauritius Flag

Mauritiuss Konsulat i Oslo

Norge Flag

Mauris diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Mauritiuss konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Mauris ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Mauritiuss konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Mauritiuss konsulat.

Mauritiuss Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Mauritius in Oslo, Norway - Dagalistien 6 - 0776 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 21383938

Faksnummer:

_

E-post:

post@mauritiuskonsulat.no

Nettsted:

mauritiuskonsulat.no

Konsul:

Mr. Egil Eide Ording

Åpningstider:

By appointment

Mauritiuss konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Mauris interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Mauris konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Mauritiuss konsulat i Oslo er overordnet av Mr. Egil Eide Ording , Mauritiuss Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Mauris konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Mauritiuss konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Mauritiuss Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Mauris konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Mauritiuss konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Mauritiuss konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Mauris ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Mauris konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Mauris ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Mauritiuss konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Mauris Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Mauritius - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Mauritiuss konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 21383938 eller e-post post@mauritiuskonsulat.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Mauris konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Mauris konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.