Namibia Flag

Namibias Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Namibiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Namibias konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Namibiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Namibias konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Namibias konsulat.

Namibias Konsulat i Norge
Namibian Consulate in Stavanger, Norway c/o Nordenfjeldske Development Service AS Madlalia 25 4044 Hafrsfjord Norway

Telefonnummer:

(+47) 51 55 83 00 (+47) 901 88 009

Faksnummer:

(+47) 51 55 83 01

E-post:

kjell.flottum@lyse.net

Nettsted:

Konsul:

Mr Kjell Flettum

Åpningstider:

Namibias konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Namibiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Namibiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Namibias konsulat i Stavanger er overordnet av Mr Kjell Flettum , Namibias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Namibiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Namibias konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Namibias Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Namibiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Namibias konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Namibias konsulatet nærmest deg: Stavanger

Den Namibiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Namibiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Namibiske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Namibias konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Namibiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Namibia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Namibias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51 55 83 00 (+47) 901 88 009 eller e-post kjell.flottum@lyse.net

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Namibiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Namibiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.