Nederland Flag

Nederlands Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Nederlandske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Nederlands konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Nederlandske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Nederlands konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Nederlands konsulat.

Nederlands Konsulat i Norge
Netherlands Honorary Consulate in Trondheim, Norway - Sondre gate 4 - 7011 Trondheim - Norway

Telefonnummer:

(+47) 91 11 76 40

Faksnummer:

E-post:

knut.vestbo@smn.no

Nettsted:

netherlandsworldwide.nl/countries/norway

Konsul:

Knut Vestbo

Åpningstider:

By appointment

Nederlands konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Nederlandske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Nederlandske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Nederlands konsulat i Trondheim er overordnet av Knut Vestbo , Nederlands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Nederlandske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Nederlands konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Nederlands Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Nederlandske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Nederlands konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Nederlands konsulatet nærmest deg: Bergen, Larvik, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Nederlandske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Nederlandske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Nederlandske ambassade i Norge Nederlands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Nederlands konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Nederlandske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Nederland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Nederlands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 91 11 76 40 eller e-post knut.vestbo@smn.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Nederlandske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Nederlandske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.