Seychellene Flag

Seychellenes Konsulat i Oslo

Norge Flag

Seychellenes diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Seychellenes konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Seychellenes ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Seychellenes konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Seychellenes konsulat.

Seychellenes Konsulat i Norge
Seychelles Consulate in Oslo, Norway Nordheimbakken 12 0368 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 48 25 62 40

Faksnummer:

E-post:

torewendelborg@hotmail.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Tore Wendelborg

Åpningstider:

By appointment

Seychellenes konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Seychellenes interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Seychellenes konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Seychellenes konsulat i Oslo er overordnet av Mr Tore Wendelborg , Seychellenes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Seychellenes konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Seychellenes konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Seychellenes Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Seychellenes konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Seychellenes konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Seychellenes konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Seychellenes ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Seychellenes konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Seychellenes ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Seychellenes konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Seychellenes Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Seychellene - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Seychellenes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 48 25 62 40 eller e-post torewendelborg@hotmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Seychellenes konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Seychellenes konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.