Mongolia Flag

Mongolias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Mongolsk diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Mongolias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Mongolsk ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Mongolias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Mongolias konsulat.

Mongolias Konsulat i Norge
Mongolian Consulate in Oslo, Norway Hegdehaugsveien 10 0167 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 98 21 90

Faksnummer:

E-post:

k-krane@online.no

Nettsted:

www.mongoliakonsulat.no

Konsul:

Mr Kjetil Krane

Åpningstider:

Mongolias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Mongolsk interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Mongolsk konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Mongolias konsulat i Oslo er overordnet av Mr Kjetil Krane , Mongolias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Mongolsk konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Mongolias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Mongolias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Mongolsk konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Mongolias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Mongolias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Mongolsk ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Mongolsk konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Mongolsk ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Mongolias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Mongolsk Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Mongolia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Mongolias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 98 21 90 eller e-post k-krane@online.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Mongolsk konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Mongolsk konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.