Uganda Flag

Ugandas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Ugandas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Ugandas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Ugandas ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Ugandas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ugandas konsulat.

Ugandas Konsulat i Norge
Ugandan Consulate in Oslo, Norway - Ringstabekkveien 16C - 1358 Jar - Norway

Telefonnummer:

(+47) 95798086

Faksnummer:

E-post:

lars@glefs.no

Nettsted:

Konsul:

Lars Bull

Åpningstider:

By appointment

Ugandas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ugandas interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ugandas konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ugandas konsulat i Oslo er overordnet av Lars Bull , Ugandas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ugandas konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Ugandas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ugandas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Ugandas konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Ugandas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ugandas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Ugandas ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Ugandas konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Ugandas ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Ugandas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Ugandas Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Uganda - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Ugandas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 95798086 eller e-post lars@glefs.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Ugandas konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Ugandas konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.