Singapore Flag

Singapores Konsulat i Oslo

Norge Flag

Singapores diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Singapores konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Singapores ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Singapores konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Singapores konsulat.

Singapores Konsulat i Norge
Singaporean Consulate General in Oslo, Norway Strandveien 15A, 7th floor P.O.Box 132 1326 Lysaker Norway

Telefonnummer:

(+47) 67 10 99 20

Faksnummer:

(+47) 67 10 99 21

E-post:

sgconsulate@easternbulk.com

Nettsted:

www.mfa.gov.sg/oslo

Konsul:

Mr Otto Gregard Tidemand

Åpningstider:

Singapores konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Singapores interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Singapores konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Singapores konsulat i Oslo er overordnet av Mr Otto Gregard Tidemand , Singapores Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Singapores konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Singapores konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Singapores Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Singapores konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Singapores konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Singapores konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Singapores ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Singapores konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Singapores ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Singapores konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Singapores Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Singapore - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Singapores konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 67 10 99 20 eller e-post sgconsulate@easternbulk.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Singapores konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Singapores konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.