Norge Flag

Norges Konsulat i Constanta

Romania Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Romania. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Constanta. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Romania. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Romania eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Constanta. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Romania
Norwegian Consulate in Constanta, Romania, B-dul Mamaia 251-253 900559 Constanta Romania

Telefonnummer:

(+40) 24 167 37 37 (+40) 34 140 70 80

Faksnummer:

(+40) 241 673 535

E-post:

laurentiu.a.lazar@barklav.ro

Nettsted:

Konsul:

Mr Laurentui Adrian Lazar

Åpningstider:

By appointment

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Constanta og promoterer Norske interesser i Romania.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Constanta er overordnet av Mr Laurentui Adrian Lazar , Norges Konsul til Romania

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Constanta kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Constanta

Langt vekke fra konsulatet i Constanta?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Romania. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Constanta kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Constanta

Den Norske ambassade i Romania - Om ikke konsulatet i Constanta eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Romania Norges Ambassade i Bucuresti

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Constanta

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Romania og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Romania for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+40) 24 167 37 37 (+40) 34 140 70 80 eller e-post laurentiu.a.lazar@barklav.ro

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Romania er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.