Jamaica Flag

Jamaicas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Jamaicans diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Jamaicas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Jamaicans ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Jamaicas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Jamaicas konsulat.

Jamaicas Konsulat i Norge
Jamaican Consulate in Oslo, Norway Professor Dahlsgate 26 0260 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 56 00 40

Faksnummer:

E-post:

haagen@oust.no

Nettsted:

Konsul:

Haagen Oust

Åpningstider:

Jamaicas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Jamaicans interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Jamaicans konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Jamaicas konsulat i Oslo er overordnet av Haagen Oust , Jamaicas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Jamaicans konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Jamaicas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Jamaicas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Jamaicans konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Jamaicas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Jamaicas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Jamaicans ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Jamaicans konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Jamaicans ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Jamaicas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Jamaicans Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Jamaica - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Jamaicas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 56 00 40 eller e-post haagen@oust.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Jamaicans konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Jamaicans konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.