Malta Flag

Maltas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Maltas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Maltas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Maltas ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Maltas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Maltas konsulat.

Maltas Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Malta in Oslo, Norway - Almoveien 9 - 0282 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 90032291

Faksnummer:

E-post:

maltaconsul.oslo@gov.mt

Nettsted:

Konsul:

Mr Bjoern Havnes

Åpningstider:

By appointment

Maltas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Maltas interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Maltas konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Maltas konsulat i Oslo er overordnet av Mr Bjoern Havnes , Maltas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Maltas konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Maltas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Maltas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Maltas konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Maltas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Maltas konsulatet nærmest deg: Bergen, Kristiansand og Oslo

Den Maltas ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Maltas konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Maltas ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Maltas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Maltas Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Malta - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Maltas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 90032291 eller e-post maltaconsul.oslo@gov.mt

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Maltas konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Maltas konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.