Australia Flag

Australias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Australske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Australias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Australske ambassaden.

Australias Konsulat i Norge
Australian Consulate in Oslo, Norway c/o Wilh. Wilhelmsen ASA Strandveien 20 P.O. Box 33 1324 Lysaker Norway

Telefonnummer:

(+47) 6758 4848

Faksnummer:

(+47) 6758 4380

E-post:

ww.au.consulate@wilhelmsen.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Wilhelm Wilhelmsen

Åpningstider:

Australias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Australske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Australske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Australias konsulat i Oslo er overordnet av Mr Wilhelm Wilhelmsen , Australias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Australske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Australias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Australias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Australske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Australias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Australias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Australske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Australske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Australske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Australias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Australske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Australia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Australias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 6758 4848 eller e-post ww.au.consulate@wilhelmsen.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Australske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Australske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.