Cookøyene Flag

Cookøyenes Konsulat i Oslo

Norge Flag

Cookøyene diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Cookøyenes konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Cookøyene ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Cookøyenes konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Cookøyenes konsulat.

Cookøyenes Konsulat i Norge
Cook Islands Consulate General in Oslo, Norway Bygdey Alle 64 A 0265 Oslo 2 Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 43 09 10 (+47) 22 44 67 21

Faksnummer:

(+47) 22 44 46 11

E-post:

hallbjorn@hareide.org

Nettsted:

Konsul:

Mr HallbjTorn Hareide

Åpningstider:

Cookøyenes konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Cookøyene interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Cookøyene konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Cookøyenes konsulat i Oslo er overordnet av Mr HallbjTorn Hareide , Cookøyenes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Cookøyene konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Cookøyenes konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Cookøyenes Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Cookøyene konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Cookøyenes konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Cookøyenes konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Cookøyene ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Cookøyene konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Cookøyene ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Cookøyenes konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Cookøyene Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Cookøyene - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Cookøyenes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 43 09 10 (+47) 22 44 67 21 eller e-post hallbjorn@hareide.org

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Cookøyene konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Cookøyene konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.