New Zealand Flag

New Zealands Konsulat i Oslo

Norge Flag

New Zealands diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om New Zealands konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den New Zealands ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for New Zealands konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av New Zealands konsulat.

New Zealands Konsulat i Norge
New Zealand Consulate-General Oslo, Norway - c/o AlfaB Holding - P.O. Box 150 - 1319 Bekkestua - Norway

Telefonnummer:

(+47) 923 01 701

Faksnummer:

E-post:

nzhonconsulnorway@gmail.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Raimond Pettersen

Åpningstider:

By appointment

New Zealands konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer New Zealands interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle New Zealands konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. New Zealands konsulat i Oslo er overordnet av Mr Raimond Pettersen , New Zealands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange New Zealands konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til New Zealands konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

New Zealands Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer New Zealands konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett New Zealands konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til New Zealands konsulatet nærmest deg: Oslo

Den New Zealands ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre New Zealands konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den New Zealands ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av New Zealands konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den New Zealands Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og New Zealand - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for New Zealands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 923 01 701 eller e-post nzhonconsulnorway@gmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste New Zealands konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre New Zealands konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.