Monaco Flag

Monacos Konsulat i Oslo

Norge Flag

Monacos diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Monacos konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Monacos ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Monacos konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Monacos konsulat.

Monacos Konsulat i Norge
Monaco Consulate in Oslo, Norway Dalsveien 30 0775 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22.14.24.31

Faksnummer:

(+47) 22.14.16.44

E-post:

advtove@online.no tove@pagano.no

Nettsted:

Konsul:

Mrs Tove Elisabeth Kvammen Midelfart

Åpningstider:

By appointment

Monacos konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Monacos interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Monacos konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Monacos konsulat i Oslo er overordnet av Mrs Tove Elisabeth Kvammen Midelfart , Monacos Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Monacos konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Monacos konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Monacos Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Monacos konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Monacos konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Monacos konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Monacos ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Monacos konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Monacos ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Monacos konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Monacos Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Monaco - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Monacos konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22.14.24.31 eller e-post advtove@online.no tove@pagano.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Monacos konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Monacos konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.