Kypros Flag

Kypross Konsulat i Kristiansand

Norge Flag

Kypriotiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Kypross konsulat i Kristiansand. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Kypriotiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Kypross konsulat i Kristiansand. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Kypross konsulat.

Kypross Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Cyprus in Kristiansand, Norway - Hundestien 6 - 4622 Kristiansand - Norway

Telefonnummer:

(+47) 9002 1405

Faksnummer:

E-post:

yiannis.ktorides@ektor.no

Nettsted:

Konsul:

Yiannis Ktorides

Åpningstider:

By appointment

Kypross konsulat er en bilateral oppgave i Kristiansand og promoterer Kypriotiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kypriotiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kypross konsulat i Kristiansand er overordnet av Yiannis Ktorides , Kypross Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kypriotiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Kypross konsulat i Kristiansand kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kypross Konsulat i Kristiansand

Langt vekke fra konsulatet i Kristiansand?

Da kan det kan hende at det finnes mer Kypriotiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Kypross konsulat i Kristiansand kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kypross konsulatet nærmest deg: Kristiansand

Den Kypriotiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Kristiansand eller noen andre Kypriotiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Kypriotiske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Kypross konsulat i Kristiansand

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Kypriotiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kypros - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Kypross konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 9002 1405 eller e-post yiannis.ktorides@ektor.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Kypriotiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Kypriotiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.