Slovenia Flag

Slovenias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Slovenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Slovenias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Slovenske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Slovenias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Slovenias konsulat.

Slovenias Konsulat i Norge
Slovenian Honorary Consulate in Oslo, Norway - c/o Universal Presentkort AS - Lille Grensen 7 - 0159 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 91 00 10 & (+47) 992 32 200

Faksnummer:

E-post:

Knut.Ore@slovenia.no

Nettsted:

www.slovenia.no

Konsul:

Knut M. Ore

Åpningstider:

By appointment

Slovenias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Slovenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Slovenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Slovenias konsulat i Oslo er overordnet av Knut M. Ore , Slovenias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Slovenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Slovenias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Slovenias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Slovenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Slovenias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Slovenias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Slovenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Slovenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Slovenske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Slovenias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Slovenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Slovenia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Slovenias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 91 00 10 & (+47) 992 32 200 eller e-post Knut.Ore@slovenia.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Slovenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Slovenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.