Saint Lucia Flag

Saint Lucias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Saint Lucian diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Saint Lucias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Saint Lucian ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Saint Lucias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Saint Lucias konsulat.

Saint Lucias Konsulat i Norge
Saint Lucian Honorary Consulate in Oslo, Norway - Gaard, Kolleroysvegen 30 - 1400 Ski - Norway

Telefonnummer:

(+47) 64 865 990

Faksnummer:

E-post:

bjertnaes@financier.com

Nettsted:

govt.lc/honorary-abroad

Konsul:

Per Erik Bjertnaes

Åpningstider:

By appointment

Saint Lucias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Saint Lucian interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Saint Lucian konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Saint Lucias konsulat i Oslo er overordnet av Per Erik Bjertnaes , Saint Lucias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Saint Lucian konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Saint Lucias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Saint Lucias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Saint Lucian konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Saint Lucias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Saint Lucias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Saint Lucian ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Saint Lucian konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Saint Lucian ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Saint Lucias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Saint Lucian Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Saint Lucia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Saint Lucias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 64 865 990 eller e-post bjertnaes@financier.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Saint Lucian konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Saint Lucian konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.