Norge Flag

Norges Konsulat i Detroit

Forente Stater Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Forente Stater. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Detroit. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Forente Stater. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Forente Stater eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Detroit. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Forente Stater
Norwegian Honorary Consulate in Detroit, United States - 26017 Concord - Huntington Woods, MI 48070 - United States

Telefonnummer:

(+1) (248) 547 6379

Faksnummer:

(+1) (248) 850 2240

E-post:

dflessla@aol.com

Nettsted:

norway.no/en/usa/

Konsul:

Dennis Flessland

Åpningstider:

By appointment

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Detroit og promoterer Norske interesser i Forente Stater.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Detroit er overordnet av Dennis Flessland , Norges Konsul til Forente Stater

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Detroit kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Detroit

Langt vekke fra konsulatet i Detroit?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Forente Stater. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Detroit kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Anchorage, Atlanta, Billings, Boston, Charleston, Chicago, Dallas, Denver, Des Moines, Detroit, Fargo, Honolulu, Houston, Los Angeles, Madison, Miami, Minneapolis, Mobile, New Orleans, New York, Norfolk, Omaha, Philadelphia, Phoenix, Portland, Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Scottsdale, Sioux Falls, Tampa og Tulsa

Den Norske ambassade i Forente Stater - Om ikke konsulatet i Detroit eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Forente Stater Norges Ambassade i Washington

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Detroit

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Forente Stater og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Forente Stater for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+1) (248) 547 6379 eller e-post dflessla@aol.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Forente Stater er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.