Norge Flag

Norges Konsulat i Grimsby

Storbritannia Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Storbritannia. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Grimsby. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Storbritannia. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Storbritannia eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Grimsby. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Storbritannia
Norwegian Honorary Consulate in Grimsby, United - Sutcliffe House - Flour Square - Grimsby - DN31 3LS - United Kingdom

Telefonnummer:

(+44) 01472 359101

Faksnummer:

(+44) 01472 241935

E-post:

andys@jsutcliffe.co.uk

Nettsted:

norway.no/en/uk/

Konsul:

Andrew Surfleet

Åpningstider:

By appointment

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Grimsby og promoterer Norske interesser i Storbritannia.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Grimsby er overordnet av Andrew Surfleet , Norges Konsul til Storbritannia

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Grimsby kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Grimsby

Langt vekke fra konsulatet i Grimsby?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Storbritannia. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Grimsby kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Aberdeen, Belfast, Douglas, Dundee, Edinburgh, Glasgow, Grimsby, Inverness, Jersey, Kirkwall, Lerwick, Liverpool, Manchester, Newcastle upon Tyne, Plymouth og Southampton

Den Norske ambassade i Storbritannia - Om ikke konsulatet i Grimsby eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Storbritannia Norges Ambassade i London

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Grimsby

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Storbritannia og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Storbritannia for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+44) 01472 359101 eller e-post andys@jsutcliffe.co.uk

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Storbritannia er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.