Norge Flag

Norges Konsulat i San Juan

Puerto Rico Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Puerto Rico. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i San Juan. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Puerto Rico. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Puerto Rico eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i San Juan. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Puerto Rico
Norwegian Honorary Consulate in San Juan, Puerto Rico - 360 Calle San Francisco - San Juan, PR 00903 - Puerto Rico

Telefonnummer:

(+1 787) 725-2532

Faksnummer:

(+1 787) 724-0339

E-post:

consulate@continentalshipping.com

Nettsted:

Konsul:

Jose Octavio Busto Iniguez

Åpningstider:

By appointment

Norges konsulat er en bilateral oppgave i San Juan og promoterer Norske interesser i Puerto Rico.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i San Juan er overordnet av Jose Octavio Busto Iniguez , Norges Konsul til Puerto Rico

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i San Juan kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i San Juan

Langt vekke fra konsulatet i San Juan?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Puerto Rico. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i San Juan kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: San Juan

Den Norske ambassade i Puerto Rico - Om ikke konsulatet i San Juan eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Puerto Rico

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i San Juan

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Puerto Rico og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Puerto Rico for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+1 787) 725-2532 eller e-post consulate@continentalshipping.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Puerto Rico er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.