Nicaragua Flag

Nicaraguas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Nicaraguans diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Nicaraguas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Nicaraguans ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Nicaraguas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Nicaraguas konsulat.

Nicaraguas Konsulat i Norge
Nicaraguan Honorary Consulate General in Oslo, Norway - Avinds vei 4 - 0590 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 21 94 16 65

Faksnummer:

E-post:

marcas44@hotmail.com

Nettsted:

Konsul:

Marla Castrillo Salvador

Åpningstider:

By appointment

Nicaraguas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Nicaraguans interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Nicaraguans konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Nicaraguas konsulat i Oslo er overordnet av Marla Castrillo Salvador , Nicaraguas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Nicaraguans konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Nicaraguas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Nicaraguas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Nicaraguans konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Nicaraguas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Nicaraguas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Nicaraguans ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Nicaraguans konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Nicaraguans ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Nicaraguas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Nicaraguans Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Nicaragua - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Nicaraguas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 21 94 16 65 eller e-post marcas44@hotmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Nicaraguans konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Nicaraguans konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.