Luxembourg Flag

Luxembourgs Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Luxembourg diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Luxembourgs konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Luxembourg ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Luxembourgs konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Luxembourgs konsulat.

Luxembourgs Konsulat i Norge
Luxembourg Honorary Consulate in Trondheim, Norway - Poppelvegen 9 - N-7059 Jakobsli - Norway

Telefonnummer:

(+47) 73 99 11 60 & (+47) 92 61 45 10

Faksnummer:

(+47) 73 99 11 98

E-post:

trondheim@consul-hon.lu

Nettsted:

Konsul:

Ole Bjornevik

Åpningstider:

By appointment

Luxembourgs konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Luxembourg interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Luxembourg konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Luxembourgs konsulat i Trondheim er overordnet av Ole Bjornevik , Luxembourgs Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Luxembourg konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Luxembourgs konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Luxembourgs Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Luxembourg konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Luxembourgs konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Luxembourgs konsulatet nærmest deg: Oslo og Trondheim

Den Luxembourg ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Luxembourg konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Luxembourg ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Luxembourgs konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Luxembourg Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Luxembourg - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Luxembourgs konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 73 99 11 60 & (+47) 92 61 45 10 eller e-post trondheim@consul-hon.lu

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Luxembourg konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Luxembourg konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.