Lesotho Flag

Lesothos Konsulat i Oslo

Norge Flag

Lesothos diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Lesothos konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Lesothos ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Lesothos konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Lesothos konsulat.

Lesothos Konsulat i Norge
Lesotho Honorary Consulate in Oslo, Norway - 1st Fl. - Christian Krohgs street 34 - Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 41228888

Faksnummer:

E-post:

hc.filberg@lesothonorway.net

Nettsted:

www.lesothonorway.net

Konsul:

Mr. Trond Filberg

Åpningstider:

By appointment

Lesothos konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Lesothos interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Lesothos konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Lesothos konsulat i Oslo er overordnet av Mr. Trond Filberg , Lesothos Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Lesothos konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Lesothos konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Lesothos Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Lesothos konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Lesothos konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Lesothos konsulatet nærmest deg: Oslo og Skien

Den Lesothos ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Lesothos konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Lesothos ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Lesothos konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Lesothos Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Lesotho - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Lesothos konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 41228888 eller e-post hc.filberg@lesothonorway.net

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Lesothos konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Lesothos konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.