Rwanda Flag

Rwandas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Rwandas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Rwandas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Rwandas ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Rwandas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Rwandas konsulat.

Rwandas Konsulat i Norge
Rwandan Honorary Consulate in Oslo, Norway - Strandpromenaden 9 - 0252 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 484 00 499

Faksnummer:

E-post:

ssundvoll@minafett.gov.rw

Nettsted:

Konsul:

Steinar Sundvoll

Åpningstider:

By appointment

Rwandas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Rwandas interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Rwandas konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Rwandas konsulat i Oslo er overordnet av Steinar Sundvoll , Rwandas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Rwandas konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Rwandas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Rwandas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Rwandas konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Rwandas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Rwandas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Rwandas ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Rwandas konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Rwandas ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Rwandas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Rwandas Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Rwanda - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Rwandas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 484 00 499 eller e-post ssundvoll@minafett.gov.rw

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Rwandas konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Rwandas konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.