Etiopia Flag

Etiopias Konsulat i Oslo

Norge Flag

Etiopiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Etiopias konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Etiopiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Etiopias konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Etiopias konsulat.

Etiopias Konsulat i Norge
Ethiopian Honorary Consulate in Oslo, Norway - Gjellebekkstubben 7-11 - 3420 Lierskogen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 32 22 09 10

Faksnummer:

E-post:

post@etiopiskkonsulat.no

Nettsted:

www.etiopiskkonsulat.no

Konsul:

Erling Johannes Olstad

Åpningstider:

Please check official website

Etiopias konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Etiopiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Etiopiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Etiopias konsulat i Oslo er overordnet av Erling Johannes Olstad , Etiopias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Etiopiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Etiopias konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Etiopias Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Etiopiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Etiopias konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Etiopias konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Etiopiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Etiopiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Etiopiske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Etiopias konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Etiopiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Etiopia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Etiopias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 32 22 09 10 eller e-post post@etiopiskkonsulat.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Etiopiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Etiopiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.