Norge Flag

Norges Konsulat i Arusha

Tanzania Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Tanzania. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Arusha. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Tanzania. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Tanzania eller til den Norske ambassaden.

Norges Konsulat i Tanzania
Norwegian Consulate in Arusha, Tanzania - P.O. Box 2611 - UNDP Hs. no 1, Kijenge, Njiro Road - Arusha - Tanzania

Telefonnummer:

(+255) 27 250 4865 (+255) 754 276 980

Faksnummer:

(+255) 27 250 4865

E-post:

geertholm@yahoo.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Geert Lassen Holm

Åpningstider:

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Arusha og promoterer Norske interesser i Tanzania.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Arusha er overordnet av Mr Geert Lassen Holm , Norges Konsul til Tanzania

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Arusha kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Arusha

Langt vekke fra konsulatet i Arusha?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Tanzania. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Arusha kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Arusha og Zanzibar

Den Norske ambassade i Tanzania - Om ikke konsulatet i Arusha eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Tanzania

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Arusha

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Tanzania og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Tanzania for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+255) 27 250 4865 (+255) 754 276 980 eller e-post geertholm@yahoo.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Tanzania er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.