Taiwan Flag

Taiwans Konsulat i Oslo

Norge Flag

Taiwans diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Taiwans konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Taiwans ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Taiwans konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Taiwans konsulat.

Taiwans Konsulat i Norge
Taiwanese Representative Office in Oslo, Haakon VIIeees gate 1, Second Floor, P.O. Box 1563, Vika, 0118 Oslo, Norway

Telefonnummer:

(+47) 2311-1730

Faksnummer:

(+47) 2311-1731

E-post:

nor@mofa.gov.tw

Nettsted:

Konsul:

Taiwanese Representative Office

Åpningstider:

Taiwans konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Taiwans interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Taiwans konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Taiwans konsulat i Oslo er overordnet av Taiwanese Representative Office, Taiwans Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Taiwans konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Taiwans konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Taiwans Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Taiwans konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Taiwans konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Taiwans konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Taiwans ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Taiwans konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Taiwans ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Taiwans konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Taiwans Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Taiwan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Taiwans konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 2311-1730 eller e-post nor@mofa.gov.tw

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Taiwans konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Taiwans konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.