Mali Flag

Malis Konsulat i Oslo

Norge Flag

Maliske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Malis konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Maliske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Malis konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Malis konsulat.

Malis Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Mali in Oslo, Norway - Hasselbakken 11 - 0851 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 901 01 884

Faksnummer:

E-post:

alida.jay.boye@gmail.com

Nettsted:

Konsul:

Alida Jay Boye

Åpningstider:

Etter avtale / Telefontid: tirsdag-torsdag: 10:00-12:00

Malis konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Maliske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Maliske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Malis konsulat i Oslo er overordnet av Alida Jay Boye , Malis Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Maliske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Malis konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Malis Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Maliske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Malis konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Malis konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Maliske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Maliske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Maliske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Malis konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Maliske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Mali - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Malis konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 901 01 884 eller e-post alida.jay.boye@gmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Maliske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Maliske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.