Maldivene Flag

Maldivenes Konsulat i Oslo

Norge Flag

Maldivenes diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Maldivenes konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Maldivenes ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Maldivenes konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Maldivenes konsulat.

Maldivenes Konsulat i Norge
Maldivian Consulate in Oslo, Norway Hammerbakken 30 1352 Kolses Norway

Telefonnummer:

(+47) 932 32 130

Faksnummer:

E-post:

liv@mantareiser.no

Nettsted:

Konsul:

Liv Tandstad Lindblad

Åpningstider:

Maldivenes konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Maldivenes interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Maldivenes konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Maldivenes konsulat i Oslo er overordnet av Liv Tandstad Lindblad , Maldivenes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Maldivenes konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Maldivenes konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Maldivenes Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Maldivenes konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Maldivenes konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Maldivenes konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Maldivenes ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Maldivenes konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Maldivenes ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Maldivenes konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Maldivenes Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Maldivene - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Maldivenes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 932 32 130 eller e-post liv@mantareiser.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Maldivenes konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Maldivenes konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.