Kirgisistan Flag

Kirgisistans Konsulat i Oslo

Norge Flag

Kyrgyzstaniske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Kirgisistans konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Kyrgyzstaniske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Kirgisistans konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Kirgisistans konsulat.

Kirgisistans Konsulat i Norge
Kyrgyz Consulate in Oslo, Norway John Colletts alle 87 0854 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 51 89 00

Faksnummer:

E-post:

Nettsted:

Konsul:

Mr eystein Aasaaren

Åpningstider:

Kirgisistans konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Kyrgyzstaniske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kyrgyzstaniske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kirgisistans konsulat i Oslo er overordnet av Mr eystein Aasaaren , Kirgisistans Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kyrgyzstaniske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Kirgisistans konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kirgisistans Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Kyrgyzstaniske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Kirgisistans konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kirgisistans konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Kyrgyzstaniske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Kyrgyzstaniske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Kyrgyzstaniske ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Kirgisistans konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Kyrgyzstaniske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kirgisistan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Kirgisistans konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 51 89 00 eller e-post

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Kyrgyzstaniske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Kyrgyzstaniske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.