Bahamas Flag

Bahamass Konsulat i Oslo

Norge Flag

Bahamian diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Bahamass konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Bahamian ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Bahamass konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Bahamass konsulat.

Bahamass Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Bahamas in Oslo, Norway - Lille Borgen - Tuenhen Alle 4 - 0374 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 21 45 09 79

Faksnummer:

(+47) 21 45 09 79

E-post:

bahamasconsulate.oslo@gmail.com

Nettsted:

Konsul:

Marsha Le Gris Stromme

Åpningstider:

By appointment

Bahamass konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Bahamian interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Bahamian konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Bahamass konsulat i Oslo er overordnet av Marsha Le Gris Stromme , Bahamass Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Bahamian konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Bahamass konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Bahamass Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Bahamian konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Bahamass konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Bahamass konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Bahamian ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Bahamian konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Bahamian ambassade i Norge

Søk etter hotell i nærheten av Bahamass konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Bahamian Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Bahamas - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Bahamass konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 21 45 09 79 eller e-post bahamasconsulate.oslo@gmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Bahamian konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Bahamian konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.