Norge Flag

Norges Konsulat i Odense

Danmark Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Danmark. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Odense. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Danmark. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Danmark eller til den Norske ambassaden.

Norges Konsulat i Danmark
Norwegian Honorary Consulate in Odense, Denmark - Energivej 40 - 5620 Odense S - Denmark

Telefonnummer:

(+45) 65 50 60 02

Faksnummer:

(+45) 65 50 60 20

E-post:

konsulat@pluspack.com

Nettsted:

www.norway.no/no/denmark

Konsul:

Camilla Haustrup Hermansen

Åpningstider:

By appointment only

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Odense og promoterer Norske interesser i Danmark.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Odense er overordnet av Camilla Haustrup Hermansen , Norges Konsul til Danmark

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Odense kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Odense

Langt vekke fra konsulatet i Odense?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Danmark. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Odense kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Helsingor, Herning, Hjorring, Horsens, Nykobing Falster, Odense, Ronne og Thisted

Den Norske ambassade i Danmark - Om ikke konsulatet i Odense eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Danmark Norges Ambassade i København

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Odense

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Danmark og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Danmark for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+45) 65 50 60 02 eller e-post konsulat@pluspack.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Danmark er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.