Norge Flag

Norges Konsulat i Puerto Cabello

Venezuela Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Venezuela. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Puerto Cabello. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Venezuela. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Venezuela eller til den Norske ambassaden.

Norges Konsulat i Venezuela
Norwegian Consulate in Puerto Cabello, Venezuela Calle Comercio #2 Zona Postal 2024 Puerto Cabello, Carabobo Venezuela

Telefonnummer:

(+58) 242-360 0611

Faksnummer:

(+58) 242-361 0583

E-post:

jmrvesca@cantv.net

Nettsted:

Konsul:

Mr Jose Manuel Rodriguez Ojeda

Åpningstider:

07.30-12.00 and 13.30-17.00

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Puerto Cabello og promoterer Norske interesser i Venezuela.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Puerto Cabello er overordnet av Mr Jose Manuel Rodriguez Ojeda , Norges Konsul til Venezuela

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Puerto Cabello kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Puerto Cabello

Langt vekke fra konsulatet i Puerto Cabello?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Venezuela. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Puerto Cabello kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Caracas, Caracas, Ciudad Guayana, La Guaira, Maracaibo, Porlamar, Puerto Cabello og Puerto la Cruz

Den Norske ambassade i Venezuela - Om ikke konsulatet i Puerto Cabello eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Venezuela Norges Ambassade i Caracas

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Puerto Cabello

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Venezuela og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Venezuela for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+58) 242-360 0611 eller e-post jmrvesca@cantv.net

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Venezuela er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.