Norge Flag

Norges Konsulat i Medan

Indonesia Flag

Norske diplomatisk oppdrag i Indonesia. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Norges konsulat i Medan. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Indonesia. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Indonesia eller til den Norske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Norges konsulat i Medan. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Norges konsulat.

Norges Konsulat i Indonesia
Norwegian Consulate in Medan, Indonesia Jl. Ir. Juanda I No. 24-O/38 Medan 20157, Sumatra Indonesia

Telefonnummer:

(+62) (61) 457-0012

Faksnummer:

(+62) (61) 457-0024

E-post:

grace_i_lee@hotmail.com

Nettsted:

Konsul:

Ms. Grace Ivana Lee

Åpningstider:

Norges konsulat er en bilateral oppgave i Medan og promoterer Norske interesser i Indonesia.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Norske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Norges konsulat i Medan er overordnet av Ms. Grace Ivana Lee , Norges Konsul til Indonesia

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Norske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Norges konsulat i Medan kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Norges Konsulat i Medan

Langt vekke fra konsulatet i Medan?

Da kan det kan hende at det finnes mer Norske konsulater i Indonesia. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Norges konsulat i Medan kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Norges konsulatet nærmest deg: Denpasar og Medan

Den Norske ambassade i Indonesia - Om ikke konsulatet i Medan eller noen andre Norske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Norske ambassade i Indonesia Norges Ambassade i Jakarta

Søk etter hotell i nærheten av Norges konsulat i Medan

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Norske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Indonesia og Norge - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Norges konsulat i Indonesia for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+62) (61) 457-0012 eller e-post grace_i_lee@hotmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Norske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Indonesia er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Norske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.